Dit ben ik!

Hoi, dit ben ik, Leonie en ik woon samen met Jasper en mijn kinderen Saar en Ted in Haarlem. We hebben ook een konijn, Dibbes : )

Het liefst ben ik de hele dag op avontuur. Ik ben gek op materialen die ik vind op straat, in het bos of aan het strand, zoals bloemen, stenen, takken, of afvalmateriaal. Ik kijk ook altijd in een laadbak of daar nog iets moois ligt waar ik iets van kan maken. Mijn handen beginnen dan te jeuken! 

Nu zul je denken wat doet ze daar allemaal mee? Dat laat ik graag zien met Broodje aap! 
Er zijn zoveel materialen die je kunt hergebruiken en waar je toffe dingen van kunt maken. In mijn boek leg ik door middel van video’s en stappenplannen uit hoe je dit zelf kunt doen. 

Kijk goed om je heen en verzamel wat jij mooi vindt, dan maken we daar samen weer iets nieuws van! Doe je met mij mee?